Bestratingen

Siertuinen, terrassen, bedrijfspleinen, opritten of reparaties aan bestaande bestrating; voor alle werkzaamheden en uw creativiteit hierin kunt u bij ons met een gerust hart terecht.

Bestrating biedt in al zijn vormen en kleuren een scala aan mogelijkheden om uw creativiteit de vrije loop te laten gaan.

Onze bestratingswerkzaamheden bestaan voor een groot deel uit het verharden van terreinen van grote en middelgrote bedrijven. Daarnaast voeren wij verschillende werken uit voor diverse overheidsinstellingen in samenwerking met een hoofdaannemer.

Als het enigszins mogelijk is, worden stenen machinaal geopperd. Een andere techniek is machinaal bestraten. Banden worden bovendien ook waar mogelijk machinaal gesteld. Voornoemde manieren van werken zijn fysiek minder belastend en zorgen voor een kortere uitvoeringsperiode.

Bij bedrijfsterreinen wordt daarnaast veel gebruik gemaakt van betonnen vloerplaten (bijv. Stelconplaten). Deze hebben het voordeel dat ze een grotere belasting aankunnen, makkelijk hergebruikt kunnen worden en zeer geschikt zijn voor terreinen waar veel zware machines rijden. Deze platen worden gelegd met behulp van een vacuümsysteem.

Eerst zien, dan geloven? Klik hier voor onze foto’s van reeds opgeleverde werken.